5 Δωρεάν συμβουλές Διαπαιδαγώγησης - Sxoleio & Goneis
16233
post-template-default,single,single-post,postid-16233,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,transparent_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

5 Δωρεάν συμβουλές Διαπαιδαγώγησης

5 Δωρεάν συμβουλές Διαπαιδαγώγησης

Λάβε 5 δωρεάν συμβουλές διαπαιδαγώγησης για το παιδί σου τώρα.

Το βάρος της διαπαιδαγώγησης πέφτει στους γονείς. Η ικανοποίηση, η υπερηφάνεια και η πληρότητα που φέρνει ο καρπός της προσπάθειας αυτής, τους ανταμείβει μια ολόκληρη ζωή. Γι’ αυτό πάρε την ευκαιρία και λάβε 5 δωρεάν συμβουλές διαπαιδαγώγησης τώρα.

Απόκτησε 5 δωρεάν συμβουλές διαπαιδαγώγησης μέσα από την ολοκληρωμένη σειρά βιβλίων για γονείς με τίτλο ‘Κάτι παραπάνω για την Οικογένεια και το Σχολείο’

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνεις 1 συμβουλή δωρεάν στο email σου. Προϋπόθεση γι’ αυτή τη δωρεάν παροχή είναι

α. να στείλεις το link του website: sxoleiokaigoneis.gr στο email 2 φίλων σου. Πρόσεξε όμως να βάλεις σε κοινοποίηση το email:info.sxoleiokaigoneis.gr

β. να κοινοποιήσεις την δημοσίευση στο facebook σε φίλους σου

Στείλε το σε φίλους σου που γνωρίζεις ότι το χρειάζονται και θα ωφεληθούν από αυτό. Ο στόχος είναι να φτάσει η πληροφορία σε αυτόν που το ζητά ώστε να το λάβει!

Μπορείς ακόμα να μας παρακολουθείς στη σελίδα FB: Παιδεία, Σχολείο και Γονείς 

για να μαθαίνεις τα νέα μας.

Λίγα λόγια για την ολοκληρωμένη σειρά βιβλίων με τίτλο ‘Κάτι παραπάνω για την Οικογένεια και το Σχολείο

Η ολοκληρωμένη σειρά βιβλίων για γονείς ‘Κάτι παραπάνω για την Οικογένεια και το Σχολείο‘ αποτελείται από 2 τόμους-βιβλία. Έχει σχεδιαστεί με αγάπη και αφοσίωση για τα παιδιά από εξειδικευμένους επιστήμονες. Επιστήμονες που πιστεύουν ότι οι υγιείς ενήλικες και πολίτες μιας χώρας εξαρτώνται από την διαπαιδαγώγηση που πήραν στα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Όπως έλεγε ο Διογένης, η αγωγή των νέων μοιάζει με την πλαστική των αγγειοπλαστών. Όταν ο πηλός είναι χλωρός, μπορούν να τον διαπλάσουν όπου και όπως θέλουν και να του δώσουν όποιο σχήμα θέλουν. Μα όταν στεγνώσει δεν μπορούν πια τίποτα να κάνουν. Έτσι και στους ανθρώπους που δεν διαπαιδαγωγήθηκαν συστηματικά και σωστά κατά τη νεότητά τους, δεν χωρεί καμία διόρθωση πια στο χαρακτήρα τους.

α. Το Ροζ Βιβλίο που απευθύνεται σε γονείς με παιδιά στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό, όπου μέσα θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την οικογένεια, τη διαπαιδαγώγηση, το σχολείο, τις δυσκολίες προσαρμογής, τη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

β. Το Μπλε Βιβλίο που απευθύνεται σε γονείς με παιδιά στο Γυμνάσιο και το Λύκειο. Μέσα θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την εφηβεία, το σχολείο, την καλλιέργεια των αξιών, την επιλογή του επαγγέλματος, τις πανελλαδικές εξετάσεις και πολλά περισσότερα για την καλλιέργεια και διατήρηση καλών σχέσεων γονέων και παιδιών.

Για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν την ολοκληρωμένη σειρά ή το ένα από τα 2 βιβλία της σειράς  για την οικογένειά τους ή να το προσφέρουν ως δώρο σε μια οικογένεια, μπορούν να το αγοράσουν ΕΔΩ

Με κάθε αποστολή email ο αποστέλλων θεωρείται ότι συμφωνεί με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

www.sxoleiokaigoneis.gr