Ανθή Σιδέρη - Sxoleio & Goneis
15849
page-template-default,page,page-id-15849,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_768,transparent_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Ανθή Σιδέρη

Η Ανθή Σιδέρη γεννήθηκε στην Εύβοια το 1969. Το 1990 αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) και από το 1989 μέχρι σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι μητέρα δύο παιδιών. Έχει ιδιαίτερη κλίση στην εκπαίδευση, η οποία εκφράστηκε μέσω του παρόντος συνεργατικού έργου, αλλά και μέσα από μια σειρά από συμμετοχές σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, όπως τα παρακάτω:

• Ε-seminar: «Σχολή Γονέων» (Νοέμβριος 2011) με τον Παναγιώτη Ρεγκούκο (εισηγητή ειδικών σεμιναρίων, συγγραφέα, ομιλητή – είναι ο πρώτος εκπαιδευτής που εισήγαγε την εφαρμοσμένη ψυχολογία στην εκπαίδευση και την οργάνωση)

 

• «Δυσκολίες μάθησης και συμπεριληπτική εκπαίδευση», που διοργάνωσε η Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με την έδρα UNESCO του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας (Ιούνιος 2014)

• «Βασικές αρχές διεκδικητικής συμπεριφοράς και επικοινωνίας» (Αναστασία Σοφιανοπούλου, Ψυχολόγος, Απρίλιος 2012)

• «Στρατηγική ζωής. Η ψυχολογία της ανώτερης απόδοσης» (Άκης Αγγελάκης, Authorized Trainer, Counselor & Life Coach, Μάρτιος 2013)

• «Πώς να επιτυγχάνεις προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους» (Άκης Αγγελάκης, Authorized Trainer, Counselor & Life Coach, Ιούνιος 2010).